Állathigiénia Technológia Kártevő Sertéspestis Madárinfluenza
Rólunk
HATAGRO Munkatársak Hírek Kapcsolat English version
BEMUTATKOZÁS


 

A HATAGRO Csoport 20 éve kínál komplex megoldásokat a higiéniai termékek, kártevőirtószerek, valamint baromfi tartástechnológiai rendszerek forgalmazásában. A 2,5 milliárd forintos árbevételű, győri telephelyű cégcsoport az innovatív biobiztonsági megoldások egyik vezető hazai szolgáltatója.

 

Speciális szaktudással, szakmai ismeretekkel rendelkező munkatársaink folyamatos értékesítési és szaktanácsadói kapcsolatrendszert tartanak fenn a közel 1000 közvetlen vásárló,
és mintegy 50 viszonteladó partnerrel.

 

Az országos járványvédelem meghatározó szereplőjeként célunk továbbá, hogy a fogyasztók asztalára biztonságos élelmiszer kerüljön.


Díjak és elismerések

 

2011 - Megyei Prima Primissima Díj Pásztor Attila részére
"Az év vállalkozója"

 

2010 - Magyar Állattenyésztésért Termék Díj III. helyezés "BIOSECURITY CONTROL az állattenyésztésben"

 

2008 - Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj

 

2007 - Üzlet & Siker Minősített Vállalkozás

 

2006 - Magyar Állattenyésztésért Termék Nagydíj
"Madárinfluenza elleni komplett járványvédelmi csomag"

 

2005 - Magyar Állattenyésztésért Termék Nagydíj
"KENO tőgyhigiéniai program"

 

2003 - Kisalföld Presztízs Díj '"Az év kisvállalkozása"

 

2002 - A Magyar Állattenyésztésért Termék Nagydíj I. helyezés "Komplett higiéniai programok a baromfi-, sertés- és szarvasmarha-tenyésztés területén" 

SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETEK

 

 

 Tartástechnológia üzletág

 Higiénia üzletág

 Kártevőmentesítés üzletág

 

Üzletágaink

 

BAROMFI TARTÁSTECHNOLÓGIAI üzletágunk a magyar baromfitartóknak kínál testreszabott megoldásokat a számítógép vezérelte etető, itató, hűtési és fűtési rendszereken át a teljesen automatizált és kulcsrakészen átadott telepekig.

 

HIGÉNIAI üzletágunk tisztító- és fertőtlenítőszerek forgalmazását végzi az intenzív állattenyésztés és feldolgozóipar számára.
Vállaljuk minden gazdasági állatfaj esetében komplett biosecurity, járványvédelmi és farmhigiéniai programok kidolgozását és felügyeletét.

 

KÁRTEVŐ-MENTESÍTÉSI üzletágunk rágcsáló- és rovarirtó termékek forgalmazásával és kártető-mentesítési programok kidolgozásával foglalkozik. Termékeink célpiacai a nagy állattenyésztő cégek, gazdabolt hálózatok, vegyi és nagykereskedelmi forgalmazók.

 

Partnereink

 

A HATAGRO Csoport a legmagasabb minőséget képviselő európai higiéniai és agrártechnológiai gyártó cégek termékeit forgalmazza.

 

A legkorszerűbb baromfi tartástechnológiai rendszereket a német BIG DUTCHMAN céggel közösen együttműködve biztosítjuk a magyar baromfi- és tojástermelők részére.

 

A higiéniai üzletág a belga CID LINES és a német LANXESS tisztító- és fertőtlenítőszereit forgalmazza az intenzív állattenyésztés és a feldolgozóipar számára.

 

A kártevő-mentesítési üzletágban az INDUSTRIALCHIMICA, BAYER, LODI, BELGAGRI, ORMA, BRANDENBURG, ICB PHARMA, KOLLANT, KWIZDA AGRO cégek képviseletét látjuk el Magyarországon.

Győr

HAT-AGRO Csoport
9027 Győr, Tibormajori út 1.
Tel:
+36 96 525 023
E-mail:
info@hatagro.hu

Budapest

HAT-AGRO Csoport
1036 Budapest, Lajos u. 80. fsz. 27.
Tel:
+36 1 426 7947
E-mail:
info@hatagro.hu